Lid worden

Word hier lid!

Heb je interesse om lid te worden van TC Hulst? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Alle informatie over TC Hulst vind je hier. 
Liever eerst een kennismakingsrit? Je kan 4 weken vrijblijvend met onze club meefietsen!  Het aanvraagformulier voor de kennismakingsrit vind je hier.

Contributie

Hoofdlid

65 Januari t/m December
  •  

Gezinslid

60 Januari t/m December
  •  

Jeugdleden

t/m 17 jaar
50 Januari t/m December
  •  

Dubbel lidmaatschap

indien men al lid is bij een andere tourclub
30 Januari t/m December
  •  
De contributie mag je storten op bankrekeningnummer:
 NL16 RABO 0190 144 017

Je bent pas lid als de penningmeester de contributie heeft ontvangen.

Clubkleding

TC Hulst rijdt in een eigen clubtenue.

Wanneer je lid wordt, hou dan ook nog rekening met de kosten voor de aanschaf van de clubkleding. Prijzen zijn op aanvraag. 

Tenue (prijzen op aanvraag)

*Leden zijn verlicht om in clubtenue deel te nemen aan clubritten

Voor vragen, bestellingen of meer informatie over de kleding kunt u contact opnemen met Bas Kindt via kleding@tchulst.nl

Kennismakingsrit

We snappen dat je misschien niet direct lid wilt worden, maar eerst een of meerdere ritten met TC Hulst wilt kennismaken. Dit kan natuurlijk altijd. Vul onderstaande formulier in en je kunt vrijblijvend 4 weken met onze club meefietsen. Extra voordeel: Je bent nog eens verzekerd ook!

Afhankelijk van de bij jou passende snelheid delen wij je in bij de groep en zorgen voor een buddy die de hele rit met je meefietst. Mocht je het leuk vinden, dan kun je daarna ook altijd gezellig aansluiten bij Reynaertland voor een drankje en nader kennismaken met onze leden.

JA! Ik wil graag vrijblijvend kennismaken en een keer meefietsen met TC Hulst