Kom bij de club

Op zondag 2 april organiseert TC Hulst ‘Kom bij de club’. Deze zondagochtend kun je proberen hoe het is om te fietsen bij TC Hulst.

Aangezien we in verschillende groepen/snelheden fietsen, is er altijd een groep waar jij kunt aansluiten. Deze zondag regelen we ook nog een buddy voor je, die je de hele weg begeleidt. Gaat het dus even niet zo lekker, dan is en blijft hij/zij altijd bij je. Ook kun je deze persoon natuurlijk het ‘tc hulst clubtenue van het lijf’ vragen, met alles wat jij over onze tourclub wilt weten. Na de rit ben je welkom in ons clublokaal in het clubhuis van hockeyclub Rapide. Je krijgt van ons dan een gratis drankje en kunt kennis maken met de andere TC Hulst leden. Het zijn er slechts 226. In alle groepen fietsen ook dames mee.

Meerijden? Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op. We sluiten voor 4-weken een verzekering voor je af bij de NTFU, dus je hoeft niet na 1 week al te beslissen of je lid wilt worden. Je kunt een paar weken met ons meefietsen.  We gaan er wel vanuit dat je een eigen fiets hebt en dat het je lukt om ongeveer 65 km te fietsen.

Mocht je nou niet kunnen op 2 april, meld je dan ook gewoon aan. Dan staan we op de zondag die voor jou handiger is, voor je klaar. Geef het dan wel even aan in het formulier. We kijken natuurlijk van te voren ook nog een keer naar de weersomstandigheden.

We zien je graag op 2 april. Heb je nog vragen, dan kun je die altijd stellen via info@tchulst.nl.

TC Hulst is er voor iedereen, in de snelheid die bij jou past. 

Aanmeld formulier 'kom bij de club'.

Meld je via dit formulier aan via ‘kom bij de club’. Wij nemen zsm contact met je op. 

Socials