Kennismakingsrit ‘Kom bij de club’

‘Kom bij de club’ – zondag 3 april

Op zondag 3 april 2022 organiseert TC Hulst is samenwerking met de Nederlandse wielersportbond ‘NTFU’ een kennismakingsrit.

Tijdens deze rit kun je vrijblijvend kennismaken met TC Hulst en ervaren hoe leuk het is om bij een club en dus in groepsverband te fietsen.

Bij TC Hulst fietsen dames en heren, verdeeld over 6 groepen met verschillende snelheden. Er is dus altijd een snelheid die bij jou past. Of je nu beginner bent of al veel fietservaring hebt, je gaat je plekje altijd vinden. De verschillende rondjes die we elke zondag rijden, zijn zo’n 65 km. Wie dat wil, sluit daarna gezellig af bij Reynaertland.

Tijdens deze kennismakingsrit word je gekoppeld aan een buddy. Dit is een TC Hulst lid, die tijdens de rit bij je blijft en aan wie je alles kunt vragen over fietsen bij de tourclub. Na de rit sluiten we af in Reynaertland, waar je een drankje en snackje aangeboden krijgt.

Meld je vooraf aan

Alle leden van TC Hulst zijn via de NTFU verzekerd tijdens de rit en we vinden het belangrijk dat jij ook verzekerd bent. Om dit goed te regelen, hebben we enkele gegevens van je nodig, die je hieronder kunt invullen. Na je aanmelding krijg je meer info van ons en kun je ook nog 3 weken lang verzekerd meefietsen en dan beslissen of je lid wordt.

[kaliform id=”5375″]

Meer info over lid worden bij TC Hulst vind je hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.