Digitale registratie puntenklassement

Voor de registratie van het puntenklassement voeren wij een (digitale) wijziging door. Voortaan hoef je je rit niet meer bij Reynaertland te tekenen of het toerboekje te laten afstempelen, maar kun je je gereden rit zelf thuis zelf invoeren. Hiervoor kun je deze link gebruiken. Je geeft je e-mailadres, voornaam, achternaam in. Je kies voor de datum waarvan je de rit wilt registreren. Daarna klik je op volgende. Daarna verschijnen de ritten waarop je voor die dag punten zou kunnen krijgen. Je klikt de rit die je gereden hebt aan en je kunt het formulier verzenden (dus niet vergeten op de verzendknop te drukken!). Heel erg makkelijk en scheelt een hoop gedoe met ophangen van lijsten bij Reynaertland, je dikke handschoenen uittrekken omdat je anders de pen niet kunt vasthouden of het constant meenemen of vergeten van je toerboekje.

Je kunt tot 14 dagen na het rijden van je rit, deze invoeren in het formulier. Dus ben je het even vergeten, geen enkel probleem. Dit kan later dus ook nog. Op deze manier hopen wij voor iedereen het deelnemen aan het puntenklassement eenvoudiger te maken.

 De komende weken hangen de lijsten nog gewoon Reynaertland, maar wij willen vragen om jezelf alvast aan te wennen je via dit formulier te registeren. Mocht het nou niet lukken, dan kun je altijd contact opnemen met Thea van Lenthe (tvanlenthe@hotmail.com), zij helpt je dan verder.

 Je kunt ook deze link kopiëren en opslaan als favoriet in je browser https://forms.gle/hkoXSPhe21dySE9i9. Dan heb je hem elke week zo voor het pakken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.