Corona

Beste leden,

 

Op dinsdag 12 januari werd bekend dat de coronamaatregelen verlengd zijn tot 9 februari. Van de NTFU ontvingen we onderstaand bericht:

 

Fietsen in een groep, kan door de lockdown, uitsluitend in duo’s. Doe dit alleen als het verantwoord is. Daarnaast moet je  ook nog steeds 1,5 meter afstand houden tot elkaar en andere weggebruikers. Fiets daarom verantwoordelijk: houd je aan de maatregelen en houd rekening met elkaar en je medeweggebruikers. Fiets de komende periode dus solo of in tweetallen.

 

Door de verlenging van de maatregelen kan ook het clubkampioenschap veldrijden niet doorgaan. De algemene ledenvergadering, die gepland stond op 4 februari,  wordt verschoven naar een andere datum. De start van het zomerprogramma is mede afhankelijk van de coronabeperkingen. Meer info hierover volgt nog.

 

Nieuwe kleding 2021

Gelukkig ook nog goed nieuws!  Het bestuur heeft 5 kledingsponsors bereid gevonden om de komende jaren TC Hulst te sponsoren. Als alles officieel geregeld is dan zullen de namen van de nieuwe sponsoren bekend gemaakt worden.

Veel dank aan ons bestuur en aan de sponsors die TC Hulst de komende jaren financieel ondersteunen.

 

Met vriendelijke groeten,

Theo Seghers, secretaris TC Hulst

Dit bericht is geplaatst in TC Hulst. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.