Reynaertland.

Beste leden,

 

Zoals jullie weten is Reynaertland weer open en zijn we op de zondagochtend en de woensdagmiddag weer van harte welkom om na het fietsen samen wat te drinken en bij te kletsen.

 

Van Chantal van Reynaertland kregen we de mededeling dat zij  zich natuurlijk ook aan de Coronarichtlijnen moet houden en dat  controle hierop valt te verwachten. Er mogen max. 2 personen aan een tafel zitten en de tafels moeten 1.5m uit elkaar staan. Nou zijn er tafels en stoelen  genoeg bij Reynaertland en Chantal zal zorgen voor een goede opstelling. Het is echter niet toegestaan om zelf  tafels of stoelen te verplaatsen om zo dichter bij elkaar te gaan zitten. Als er controle komt en het klopt niet dan zijn de boetes niet mals !

 

Als TC Hulst houden we ons aan de opgestelde regels en afspraken ! Dat geldt ook voor het rijden in groepen. Er is vanuit de club geen gezamenlijk georganiseerd vertrek vanaf Reynaertland. Leden beslissen zelf of ze solo of in groepjes willen rijden. TC Hulst houdt zich aan de landelijke richtlijnen. Op de site van de NTFU is hierover meer informatie te vinden.

 

Met vriendelijke groeten,

Theo Seghers, secretaris

Dit bericht is geplaatst in TC Hulst. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.