Geslaagde veldtoertocht TC Hulst

Veldtoertocht TC Hulst

Deze morgen, 17 november, meldden zich zo’n duizend fanatieke mtb-rijders bij de inschrijftafel van TC Hulst om deel te nemen aan de Tocht der Tochten. Het parcours lag er uitstekend bij en ook een heerlijk herfstzonnetje gaf de deelnemers de nodige inspiratie om de Hulster wallen, de Linie en de Steense en Clingse bossen te doorkruisen. Na de tocht konden de deelnemers bijkomen van hun inspanningen in de sfeervolle hal van Reynaertland, waar onder het genot van de nodige versnaperingen nagepraat kon worden. Op de achtergrond zorgde¬† de het live duo “Double W”voor een uitstekend sfeer.

Graag willen we alle vrijwilligers bedanken die ons geholpen hebben om deze tocht mogelijk te maken. Ook dank aan de gastheer/gastvrouw en het personeel van Reynaertland, de firma Colsen, de gemeente Hulst, het beheer van de Steense en Clingse bossen en niet te vergeten de wel zeer¬† inspirerende band, “Double W”, die voor een geweldige sfeer zorgde. Dank

Alle deelnemers, bedankt voor jullie deelname en ………. tot volgend jaar.

foto’s van Thea van Lenthe

 

Dit bericht is geplaatst in TC Hulst. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.