Uitslag zomercompetitie

Tijdens de algemene ledenvergadering van TC Hulst werd de uitslag bekend gemaakt van de zomercompetitie. Bij het puntenklassement behaalde Paul Daelman de eerste prijs met 34 punten. Hij werd gevolgd door Willy Ferket met 32 punten. De derde prijs was voor Eddy d’Hooghe, Martijn de Keijzer en Johny Kints. Zij hadden 31 punten.

Bij het kilometerklassement was het weer Paul Daelman die met de eerste prijs ging lopen. Hij registreerde 5450 km. Johny Kints werd tweede met 3865 km, op de voet gevolgd door Elly Tieleman met 3850 km.
Allen Proficiat.

ptkl 2019 eindstand

km kl 2019 eindstand

 

Dit bericht is geplaatst in TC Hulst. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.