De Tocht der Tochten telde 1051 deelnemers!

Vanmorgen waren er meer dan duizend enthousiaste deelnemers aan onze veldtoertocht. Niet verwonderlijk natuurlijk als je het prachtige weer, de geweldige inzet van de vele vrijwilligers, de gezellige locatie, en natuurlijk het uitstekend parcours bekijkt. Het is en blijft een bijzondere ervaring om over de Hulster wallen te rijden, zowel boven als onder. Ook de Clingse en Steense bossen lagen er goed bij. Veel tevreden gezichten, die na afloop nog voor een gezellige after-bike zorgden.

We bedanken alle vrijwilligers voor hun belangeloze inzet, de gastheer/gastvrouw en het personeel van Reynaertland,  de gemeente Hulst, het Zeeuwse Landschap en de firma Colsen voor hun bijdrage in het succes.

Natuurlijk bedanken we ook alle deelnemers aan de Tocht der Tochten. Bedankt en tot volgend jaar.

 

 

This entry was posted in TC Hulst. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *