Jos Hoefnagels en Jan Heijne winnaars criterium

Deze morgen stonden slecht 10 deelnemers aan de start bij het laatste evenement van het zomerprogramma. Jos Hoefnagels had gisteren goed gekeken naar Anne van de Breggen en kopieerde haar rit. Halverwege liet hij de medestanders in de steek en ging alleen op weg naar de eindzege. Voor de plaatsen twee en drie werd de spurt gewonnen door Bart van de Veken voor Jordy Leenknecht Bij de groep 55 plus wist Jan Heijne de overwinning in de wacht te slepen. De andere podiumplaatsen waren respectievelijk voor Fons van Dorsselaer en Luc de Meijer.

criterium 2018

 

 

This entry was posted in TC Hulst. Bookmark the permalink.

One Response to Jos Hoefnagels en Jan Heijne winnaars criterium

  1. Jeanor says:

    Er waren toch foto’s gemaakt?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *