Uitslag zomercompetitie.

Gisteren, donderdag 27 september, werd tijdens de algemene ledenvergadering de uitslag van de zomercompetitie bekend gemaakt. Verrassend was wel dat deze keer het puntenklassement, wat al jaren in handen was van Paul Daelman, gewonnen werd door Luc de Meyer. (Proficiat Luc). Hij behaalde één punt meer dan de nummers twee Paul Daelman en Johnny Kints. Zij voelden de hete adem in hun nek van Willy Ferket en Eddy d”Hooghe, die beiden op de vierde plaats eindigden.
Het kilometerklassement kwam wel in handen van Paul Daelman. Hij werd op de voet gevolgd door Johny Kints en Benny van Goethem, die respectievelijk tweede en derde werden.

ptkl 2018 eindstand herziening
kilometerklassement 2018

This entry was posted in TC Hulst. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *